16 Ekim 2008 Perşembe

Sorento X-Force Prestige

Türkiye nin 4x4 SUV sınıfında açık ara pazar lideri olan Sorento X-Force liderliğine yakışır yenilikleri ve OĞUŞLAR OTOMOTİV güvencesiyle artık tek paket olarak SUV tutkunlarının beğenisine sunuluyor.Bir SUV kullanıcısının tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmenin ötesinde, sınıfında benzeri olmayan özellikleri ile PRESTIGE paketi, bir arazi aracına sahip olunabilecek lüksten çok daha fazlasını vaat ediyor.

2006 yılının Eylül ayında yenilenen yüzü ile satışı devam eden Sorento, 2.5-litrelik Değişken Geometreli Turboşarjlı CRDI motoru ile 3.800 dev/dak’ta 170 Ps güç ve 2.000 dev/dak’ta 40.0 kg.m tork üreterek göz alıcı bir performans sağlıyor.

Sınıfını en güçlü motor gücüne sahip olan, yeni Sorento X-Force, sürücünün hızlı ve hassas vites değişimleri yapabilmesine olanak veren, 5-vitesli tiptronic şanzıman, kesintisiz vites değişimi sağlarken, yakıt ekonomisini de en üst seviyeye çıkarıyor.

Elektronik Fren Dağılımına (EBD) sahip ABS fren sistemi ile donatılan Sorento, en gelişmiş araç dengeleme kontrol sistemi olan Elektronik Dengeleme Programı (ESP) ile birlikte çok daha etkin frenleme ve viraj performansı sunuyor. Yolcu, sürücü ve perde hava yastıkları ile darbelere karşı ekstra koruma sağlayan Sorento, daha birçok detayı ile üstün güvenlik donanımına sahip. Şehir içi kullanım konforunun yanı sıra, yenilenmesi ile birlikte daha üstün arazi kabiliyetine ulaşan Sorento, 4x4’ün vazgeçilmez unsuru olan 4 LOW çekiş sistemi ile rakiplerinden ayrılıyor ve gerçek arazi performansı da sunabiliyor.

Sorento X-Force, Türkiye’de sadece Prestige donanım paketi ile satışa sunuluyor. Bir SUV kullanıcısının tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmenin ötesinde, sınıfında benzeri olmayan özellikleri ile Prestige paketi, standart olarak sunulan Mobil Multimedya Ünitesi gibi aksesuarlarla, bir arazi aracında sahip olunabilecek lüksten çok daha fazlasını vaat ediyor. Mobil Multimedya Ünitesi, TV/DVD oynatıcı, CD- MP3 Çalar, 6.5” LCD Monitör, Bluetoothlu entegre navigasyon sistemi, sürücü ve yolcu kafalıklarında bulunan entegre DVD oynatıcı ve ekranından oluşuyor. Multimedya ünitesine entegre Bluetoothlu GPS navigasyon sistemi sayesinde Sorento kullanıcıları, kaybolmadan, adres aramadan diledikleri yere kolayca ulaşabiliyor, ön koltukta oturan yolcu müzik keyfi yaşayabiliyor ve arka koltuktaki yolcular da özellikle uzun yolculuklarda keyiflerince DVD seyredebiliyorlar. Sorento X-Force tüm bu özellikleri ile keyifli bir yolculuk ve aynı araç içerisinde farklı kişisel alanlar yaratabilme imkanı sunuyor.

UV filtreli ön cam, 17’’ alaşım jantlar ve buz çözücülü silecekler, sürüş deneyimini bir keyif haline döndüren Sorento X-Force’un SUV meraklılarına sunduğu diğer özellikler...



Hiç yorum yok: