16 Ekim 2008 Perşembe

Kia Yedek Parça

Satışlarımızın içerdiği tüm araç modellerine ait, orjinal yedek parça ve aksesuarların uzman kadro ve en gelişmiş stok kontrol sistemleri ile hizmetinize sunulmuştur.
ORJİNAL YEDEK PARÇA
Kia'nızın gerçek performansını sadece Kia Orijinal Yedek Parçaları ortaya koyabilir.
Aracınızı çok dikkatli ve özenli kullansanız bile, zamanla çeşitli elemanları aşınacak, özelliğini yitirecek ve sonuçta kullanım ömrü tükenecektir. Emniyetli bir sürüş için aracınıza özen göstermenizi önemle tavsiye ediyoruz. Aracınıza kendiniz de günlük basit
kontroller yapabilirsiniz; ancak, profesyonel anlamda bakım ve kontrolleri, uzman Kia teknisyenlerine bırakınız. Güvenli ve verimli bir sürüş için aracınızın tüm bakımlarında sadece Kia Orijinal Yedek Parçalarının kullanılmasına izin veriniz. Kia Orijinal Yedek Parçalarını bulabileceğiniz en güvenli yerler ise, tabii ki sadece Kia Yetkili Servisleridir.
NEDEN KIA ORİJİNAL YEDEK PARÇALARI?
Kia'ınızdan en iyi performansı almak ve aracınızın ömrünü uzatmak sizin elinizde. Nasıl diyorsanız? 'Kia Orijinal Yedek Parçası' kullanmak diyoruz. Her araç modeli için özel, mükemmel uyumlu ve uzun ömürlü Kia Orijinal Yedek Parçaları, sizin ve ailenizin güvenli seyahatleri için son teknoloji kullanılarak üretilirler.
HAVA FİLTRESİ
Otomobilinizin Akciğeri.

Bir litre benzini yakmak için yaklaşık
9.000 litre hava gerekir. Her zaman temiz havalı yerlerde gezemeyeceğimize göre, aracımızın
motorunu havadaki tozlardan, zararlı
maddelerden nasıl koruyacağız?
Tabii ki hava filtresiyle... Ama kaliteli,
aracımız için özel üretilmiş olanıyla.
Kısacası Kia Orijinal hava filtresiyle.
Eğer taklit filtre kullanırsanız:
Yakıt tüketiminiz artar.
Motor verimi ve dolayısıyla hız düşer.
Motor mekanik parçaları erken aşınır.
Motor yatağı erir.
Kia Orijinal hava filtresinin özellikleri:
Yakıttan kazandırır.
Aracınızın çabuk hızlanmasını sağlar.
Taklitlerinden çok daha uzun ömürlüdür.
Hava sızıntısı yapmaz.
SİLECEKLER
Önemi Yağışta Anlaşılır.

Hava güzel olduğu sürece sileceklerin varlığını unuturuz. Sürüş güvenliğimiz için ne kadar önemli ve gerekli olduklarını da aslında biliriz.
Kia Orijinal silecekleri sıcaktan ve soğuktan çabuk deforme olmaz, en şiddetli yağışları bile bize hissettirmez.

Sileceklerimizi ne zaman değiştirelim?

Eğer damlacık oluşuyorsa, bulanıklaşma, ötme ve kayma varsa, lastikte deformasyon görülüyorsa,
sürüş veriminizin düşmeye başladığını hissediyorsanız hemen sileceklerinizi değiştirin. Ama sıradan sileceklerle değil, yıllarca kullanmak için Kia Orijinal silecekleriyle.

Kia Orijinal sileceklerin özellikleri:
Bilgisayar analizlerine dayanan tasarımı sayesinde ön cam konfigürasyonu ile uyumludur. Silecek lastikleri yağmur, kar, ozon, güneş ışığı ve düşük sıcaklıklara karşı mükemmel dayanıklı malzemeden üretilmiştir. Çok sessiz çalışırlar.
TRİGER VE V KAYIŞLARI
Kopmasını Beklemeyin, Zamanında Değiştirin.
Her şey gibi otomobilimizdeki kayışların da bir ömrü var. Ne var ki kaliteli kayış seçersek bunları uzun süre kullanırız. Kalitesiz kayışları ise, sık değiştirmek gerekir.
Bu yetmiyormuş gibi, bir de aracımızda onarılması zor ve pahalı hasarlara yol açabilirler.
Triger kayışını değiştirmezsek ne olur:
Bu kayışı zamanı gelince değiştirmezsek,
araç yoldayken kopar ve çok ağır hasar yaratır.
Kaç km'de kayış değiştirileceğini servisinizden öğrenebilirsiniz.
Orijinal Triger kayışının özellikleri:
Kia Triger kayışları özel fiber materyallerden üretilmektedir. Yüksek ısı direncine sahip bu kayışlar, zor kullanım koşullarında bile uzun süre hizmet verirler.
V kayışını değiştirmezsek ne olur:
V kayışı da aynı derecede önemlidir. Eğer sürüş sırasında koparsa, hidrolik direksiyon pompası çalışmaz ve direksiyon ağırlaşır. Devridaim pompası çalışmayacağından motor hararet yapar. Vakum pompası da çalışmaz ve fren pedalı sertleşir.
Orijinal V kayışının özellikleri:
Kia orijinal V kayışları, optimum gerginliği sağlar ve
uzun süre güvenle kullanılırlar.
AMORTİSÖR
Sadece Konfor Değil, Aynı Zamanda Güvenlik İçin.

Çoğu kişi, amortisörlerin sarsıntısız, konforlu bir yolculuk için gerekli olduğunu düşünür. Oysa amortisörler sürüş güvenliği için de hayati önem taşırlar.
İyi bir amortisörün farkı, olağanüstü yol koşullarında ve normalin üzerinde yük taşındığında ortaya çıkar.
Yeni taktıracağınız amortisör, aracınızın modeli için özel üretilmiş Kia Orijinal amortisör olmalıdır. Taklit amortisörler, otomobilinize uyum sağlayamayacağı için en azından keyfinizi kaçırır.

Kia Orijinal amortisörlerin özellikleri:

Her model için ayrı üretilmiştir.
Dayanıklılık özelliği en zor testlerde kanıtlanmıştır. Üstün yol tutuş yeteneğine sahiptir. En zor koşullarda bile güvenli ve konforlu yolculuk sağlar. Frenleme performansınızı maksimuma ulaştırır. Sessiz sürüş olanağı verir.
FREN DONANIMLARI
Sadece Durmak İstediğiniz Yerde Durun.
Fren donanımlarınızın düzenli olarak bakımını yaptırıyor, gerektiğinde değiştiriyorsunuz değil mi? Biliyorsunuz ki, güvenliğiniz için çok önemli.
Peki, yeni bir fren donanımı alırken, kullandığınız araca tam uyumlu olup olmadığını biliyor musunuz? Başka bir deyişle, Kia Orijinal fren donanımı mı alıyorsunuz?

Uzun araştırmalar sonucu geliştirilen Kia Orijinal fren donanımları, kullandığınız aracın performansıyla tam uyumlu olacak kalitede üretilmişlerdir. Yeterince güvenli frenleme için gerekli tüm üstün özellikleri taşırlar.
Taklit fren donanımlarının zararları:
Hızlı aşınma ve sık değiştirme sonucu yüksek bakım maliyeti yaratır. Dengesiz frenlemeye ve güvensiz aşınmaya yol açar. Disk ve kampanayı da aşındırır.
Kayma riskini artırır.
Kia Orijinal fren donanımlarının üstünlükleri:
Taklitlerinden çok daha uzun ömürlüdür. Diskler aşırı derecede ısınmaz. Frenleme kuvveti yüksek ısılarda bile sabit kalır.
Frenleme kuvveti frenler ıslak olsa bile değişmez.
DEBRİYAJ GRUBU
Motorun Gücü Boşa Harcanmasın.

Aracımızın motoru ne kadar güçlü olursa olsun, eğer debriyaj grubu yeterince kaliteli değilse, bu gücün bir bölümü boşa gider... Dolayısıyla hem çekiş gücü azalır, hem de yakıt tüketimi artar.
Motor gücünün şanzımana iletilmesini sağlayan debriyaj grubu, aracımızın en önemli parçaları arasındadır. Aracımızın rahat kalkış yapması, bizim kolay vites değiştirebilmemiz de onun sayesindedir.
İyi bir debriyaj grubu, yolculukları güvenli ve zevkli hale getirirken, masraf kapısı da açmaz.

Taklit debriyaj balatası kullanırsanız:
Kavrama sırasında sarsıntı ve ses, sürüş anında ise titreşim oluşur. Debriyaj kayması sonucu motor gücü azalır ve aşırı yakıt tüketimine neden olur.
Yüksek bakım masraflarına yol açar.
Kia Orijinal debriyaj balataları ve baskı grubu parçalarının özellikleri:
Her Kia modeline tam uyumlu olarak birinci sınıf çelikten üretilmiştir. Kavramada titreme ve sarsıntı olmaz. Ağır yük ve yüksek sıcaklıkta bile balatalar kaydırmaz.
YAKIT FİLTRESİ
Motorunuzun Dikkatli Bekçisi.
Benzin ya da mazot... Kullandığınız yakıt hangisi olursa olsun, çeşitli nedenlerden dolayı içine yabancı maddeler karışabilir. Toz, pas, su ve yakıt deposundaki tortular, motor için ciddi bir tehlikedir.
Kia Orijinal yakıt filtresi, bu yabancı maddeleri tamamen süzer. Sonuçta motorunuza temiz yakıt gittiğinden, aracınızın çekiş gücü artar.
Kia Orijinal yakıt filtrelerini kullanmak, doğal olarak aracınızdan alacağınız performansı maksimuma çıkaracaktır. Siz bunun keyfini sürerken, ciddi onarım masraflarıyla da karşılaşmazsınız.
Taklit filtre kullanırsanız:
Yakıt sızıntısına yol açar.
Yetersiz filtreleme sonucu motorda hasar yaratır, verimi düşürür. Kısa ömürlü olduğundan maliyeti yükseltir.
Egzoz
Aracınızın ve Çevrenin Sessiz Dostu.
Egzoz deyip geçmiyoruz.. Bozuldukları zaman gürültüye boğarlar, havayı da kirletirler. Zararları yalnızca çevreye değildir. Aracımızın verimini de düşürürler.
Egzozların asıl görevi, yüksek egzoz gazı sıcaklığını düşürmektir. Böylece araçtaki yolcular kadar çevreyi de termal etkilerden korurlar.
Her şeyin olduğu gibi egzozların da bir ömrü var. Yenisini almamız gerektiği zaman üç kuruş ucuz diye taklidini mi alacağız? Elbette hayır. Uzun ömürlü orijinali dururken, kısa ömürlü, aracımıza tam monte edilemeyen, sürüş keyfimizi kaçıran ezgozları kim seçer ki...
Kia Orijinal egzozun özellikleri:
Paslanmaz çelikten üretilir.
Egzoz gürültüsünü en aza indirir.
Taklitlerinden çok daha uzun ömre sahiptir.
Aracınızla tam uyumlu olduğundan, kolay monte edilir.
YAĞ FİLTRESİ
Bu Kapıdan Mikrop Bile Geçemez.
Motor yağını niye kullanıyoruz? Motorun birbirine sürtünen hareketli parçaları aşınmasın diye. Fakat motor yağının içinde yabancı maddeler bulunursa,
faydadan çok zararı olur.
Gerçek şu ki, kullandığınız motor yağının kalitesi kadar, filtrenin kalitesi de önemli. Yağ filtresi ne kadar kaliteli olursa, motora giden yağ da o kadar iyi süzülür ve hiçbir yabancı madde barındırmaz.
Kia Orijinal yağ filtresinin özellikleri:
Çok küçük gözeneklidir. Filtre kağıdı, yağdaki kirleri tamemen tutar ve geçirmez. Sıradan filtrelere göre iki kat filtreleme kapasitesine sahiptir. Taklitlerinden çok daha uzun ömürlüdür. Sızdırmazlık özelliği yüksektir.
Yağın filtre içinde tutulmasını sağlayarak yağ filminin kopmasını ve silindirlerde hasar oluşumunu engeller.
BUJİ
Aracınızın Performansı Onun Elinde.
Buji küçüktür ama aracınız için işlevi büyüktür. Aracınız için özel üretilmiş bujiler, hava-yakıt karışımının en verimli biçimde yakılmasını sağlarlar. Dolayısıyla hem aracınızın performansı düşmez, hem de yakıt tasarrufu sağlarsınız.
Kia Orijinal bujileri, uzun süreli laboratuvar ve yol testleri sonucunda, aracınıza en yüksek performansı kazandırmak üzere geliştirilmişlerdir.
Bujilerinizi değiştirirken, en üstün teknoloji ile üretilen Kia Orijinal bujilerini seçin, her yönden kazançlı çıkın.

Kia Orijinal bujilerin özellikleri:


Aracınızın motor tipine uygundur.
Motorunuzun ömrünü uzatır. Yakıtın en verimli şekilde kullanılmasını sağlar. Zehirli atıkları sıfıra indirip çevre temizliğine katkıda bulunur.
AKSESUAR
Vazgeçemediğimiz bir tutkudur ayrıntılar...
Aksesuarlar, üstün özelliklere sahip de olsa aracınız her zaman yeniliklere ve değişime olan tutkumuzu yansıtır.
Bazen estetik duygumuzu tatmin eden bir objeyken, bazen de güvenlik ve emniyetimizi, konfor ve tasarim üstünlügünü saglar.
Iste tüm bu tutkularimiza ve ihtiyaçlarimiza cevap verebilen bir niteliktedir orjinal aksesuar ve yedek parçalar.
Aracinizda aileniz, güvenliginiz ve konforunuz, hatta aracinizin tasarimi ile ilgili olmasini istediginiz yedek parça ve aksesuarlari bize söyleminiz yeterli. Sinirsiz stogumuzla hizmetinizdeyiz.

Kia Servis

SERVİS HİZMETLERİ
  • Müşteri Servisi
  • Aracınızı yerine bırakma
  • Çekici Hizmeti
  • 7/24 yol yardım
  • Motor Mekanik Bakım
  • Rot Balans
  • Elektrik - Eloktronik hizmeti
  • Kia özel bilgisayarlarıyla onarım
  • Elektronik arıza tesbiti
  • Kaporta boya bölümüyle fabrika normlarında onarım
  • Modern ve gelişmiş bir serviste olabilecek maximum hizmet
OĞUŞLAR Kia’da, tüm Kia otomobillerinin periyodik bakımları, motor-mekanik bakımları ve onarımları yapılmaktadır. Profesyonel bir ekip, en son teknolojiye sahip donanım, hızlı ve kaliteli servis OĞUŞLAR Kia’da.
OĞUŞLAR Kia’da tek hedef müşteri memnuniyeti...
Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermeyi ilke edinen OĞUŞLAR Kia, günlük 30 – 35 araca bakım ve onarım yapabilecek büyük bir kapasiteye sahiptir. Kia’larınızla ilgili tüm sorunlarınıza cevap verebilecek, teknolojik sistemleri kullanabilecek eğitimli ve deneyimli personeliyle değerli müşterilerine hem bilgi akışı sağlar hem de gereken hizmeti verir. İleri teknolojiye sahip cihazlarla donatılmış servisinde müşterilerin beklentilerini tam zamanında karşılar.
Servisimiz, TSE normlarından daha ileri düzeyde bir teknolojiyle donatılmıştır. Mekanik onarım, kaporta onarım ve boyahaneden oluşan 3.500 m2 kapalı alana sahiptir. Konusunda eğitimli, uzman personelimiz aracınızın bakımını yaptıktan sonra ayrıca modern test cihazları ile kontrol eder.
Servis bölümümüzde özel araçların dışında şirket araç filolarının bakımı için de size uygun çözümler üretilir.
MEKANİK TAMİR

Mekanik onarım bölümünde; fren-süspansiyon-yanal kayma test cihazı, bilgisayarlı ön düzen ve balans cihazları, gaz analiz cihazları, lastik havaları için nitrojen jeneratörü, enjektör test ve Carbon Clean, endeskop, Commonrail test cihazları vb. modern cihazlar eşliğinde bakım ve onarım yapılmaktadır.
KAPORTA-BOYA
Kaporta bölümümüzde; uzman kadrolarımız tarafından titizlikle onarılan araçlarınızda fabrika üretim normları esas alınır.Gaz altı kaynak sistemiyle araç çeliğini bozmadan, güvenliğinizi riske atmayan müdahaleler yapılır. Boyahanemiz kuru sistem zımpara ve su bazlı fırın boya sistemine sahiptir.
YOL YARDIM
Kia marka araç sahiplerimizin her türlü seyahatlerinde güvende olmaları ve her türlü şart altında yollarına devam edebilmelerini sağlamak amacıyla 365 gün ve 24 saat kesintisiz hizmet veren 0 212 234 07 70 numaralı Kia Yol Yardım telefonumuzu her türlü telefon cihazından arayabilirsiniz.
Araçları Garanti Periyodu içinde olan, periyodik bakımlarını tam ve zamanında Kia Yetkili Servisimize yaptırmış olan Kia araç sahiplerimiz, araçlarında seyahat halinde meydana gelebilecek garanti kapsamındaki arızalarında, Kia Yol Yardım telefonunu kullandıklarında yol kenarında yardım ve çekici hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanabileceklerdir.
Bu gibi durumlarda, ayrıca ücretsiz konaklama, kiralık araç, ulaşım veya aracı geri almak için seyahat etme gibi seçeneklerden bir veya bir kaçı arızanın onarım süresi ve tipine uygun olarak araç sahibine sunulabilecektir.
Araçları garanti dahilinde olmayan araç sahiplerimiz de seyahatlerinde mağdur olmalarını engellemek amacıyla, ihtiyaç halinde ücreti karşılığında her türlü Kia Yol Yardım hizmeti alabileceklerdir. Araç sahiplerimizin yol yardım hizmeti alırken garanti kapsamında değerlendirilebilmeleri için, araç ruhsatı ve garanti kitapçıklarını araçla beraber taşımaları gerekmektedir.

Kia Satış

Filo Satış
Çelik Motor Tic. A.Ş. nin belirlemiş olduğu sektörlerdeki şirketler, araç parkında 3 adet ve üzeri KIA marka araç bulunan şirketler, bir defada 3 adet ve üzeri alım yapan şirketler filo müşterilerimiz olarak tanımlanmaktadır.
Filo müşterilerimiz; araç alımlarında cazip filo iskontoları, satış sonrasında öncelik ve indirimlerden faydalanabilmektedirler. Ayrıca müşterilerimize uzun dönem operasyonel kiralama hizmetide sunulmaktadır.
Filo müşterisi olmanın ayrıcalığını Oğuşlar hizmet kalitesiyle yaşayın!..

Kusursuz hizmet anlayışı…

Oğuşlar’da görev alan herkes için başarının anlamı, satış aşamasından başlayarak aracınızla birlikte olduğunuz her dönemde size en iyi hizmeti sunmak ve güven duymanızı sağlamaktır.

Filo müşterimiz olmanın avantajları;

• Ürün kalitesi
• Oğuşlar güvencesi
• İhtiyaca uygun ekipman ve özel araç dizaynı
• Satış sonrasında ve serviste kaliteli ve avantajlı hizmet
• Finans (Banka Kredisi)

Hem satış hem satış sonrasında filo müşterilerimizin memnuniyetlerinin sürekli takibini gerçekleştirerek filo müşterilerinde marka bağımlılığının yanında Oğuşlar bağımlılığı da oluşturmayı amaçlıyoruz.

Siz neredeyseniz Oğuşlar yanınızda…

Aktif Satış Danışmanlarımızdan mesai saatleri içerisinde her zaman ürün ve fiyat bilgisi alabilirsiniz. Vaktiniz mi yok? Öyleyse arayın biz gelelim.

ÇELİK MOTOR A.Ş. tarafından eğitim görmüş uzman personelimiz, talebiniz doğrultusunda işyerinize gelerek düşlediğiniz araç için kredi imkanları, takas avantajları ve ayrıntıları size aktarsın…

Bilgi çağında yaşadığımız bu günlerde böylesi bir hizmeti kullanmalısınız. Zira bu sayede bilgiye zahmetsiz ve süratli bir şekilde ulaşacaksınız. Bu size tarafımızdan sunulmuş bir ayrıcalık değil; aksine hakkınız olan bir hizmetin sunuluşudur. Sizlere hizmet vermek bizim işimiz.

Her güzel şey hayal etmekle başlar…

Kia Garanti


GARANTİ
Kia Türkiye Distribütörü Çelik Motor Ticaret A.Ş. olarak 1 Haziran 2003 tarihinden sonra satışa sunduğumuz tüm binek ve ticari araçların Garanti Koşulu; 3 yıl veya 100.000 kilometredir.(Hangisi önce dolarsa) Türkiye çapında yaygın Yetkili KIA Servisleri, araç sahiplerine hizmet vermek için yapılandırılmıştır. Geliştirme ve yaygınlaştırma çalışmaları sürekli olarak devam etmektedir.

Araçların garantilerinin devam edebilmesi için Garanti Belgesi ve kullanma kılavuzunda yer alan hususlar doğrultusunda kullanılması ve periyodik bakımlarının zamanında Kia Yetkili Servislerine yaptırılması gerekmektedir. Periyodik bakım aralığı Ticari araçlar için 10.000 kilometre, Binek araçlar için 15.000 kilometredir.

Araçların boya garantisinin devamı için Garanti Belgesinde bulunan Boya Korozyon kontrolünün ilgili zaman aralığında Kia Yetkili Servislerinde yapılması gerekmektedir. Araç sahiplerimizin keyifli ve sorunsuz bir sürüş konforu yaşamaları için Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesinde yazılı prosedürleri uygulaması yeterli olacaktır.
Aracınızın Güvenliği Sizin Huzurunuz İçin " Kia GarantiPlus"

"GarantiPlus" sistemiyle "fabrika çıkış garantisi" sona erdikten sonra bile garanti süresini uzatıyoruz. "GarantiPlus" sayesinde yıllar boyunca güven, yıllarca kolaylık sunuyoruz.

GarantiPlus'ın Süper Avantajları :

Herzaman Güvenli Yolculuk
Seyahatlerinizde, karşılaşabileceğiniz beklenmedik sorunlar ve masraflara karşı aracınızı GarantiPlus güvencesinde kullanabilirsiniz.

Aracınıza artı değer
GarantiPlus'ın devredilebilir olması sayesinde; aracınızı satmak istediğinize değeri de kesinlikle artacaktır.

Başvurduğunuz anda garanti sistemi
Garantinizi, prosedürlerle uğraşmadan, vakit kaybetmeden başlatabiliriz.


Tüm Türkiye GarantiPlus'ın kapsama alanında
Seçmiş olduğunuz garanti, Türkiye'nin her yerinde geçerlidir.

GarantiPlus Hakkında Bilmek İstedikleriniz

GarantiPlus ne zaman başlar ve ne zaman sona erer?
GarantiPlus'ın sorumluluğu, GarantiPlus sertifikasında yazılı başlangıç tarihinden itibaren başlar ve sertifika üzerinde yazılı süre kadar devam eder.

Neler GarantiPlus kapsamındadır?
GarantiPlus Garanti, mekanik ve elektirk arızaları ile ilgili parça ve işçilik ücretlerini "GarantiPlus Özel Koşulları"nda belirtilen esaslar ve seçmiş olduğunuz kapsam dahilinde Türkiye sınırları içerisinde aracın piyasa rayiç bedeline kadar kapsamaktadır.

Aracımı satarken GarantiPlus Garanti'mi devredebilir miyim?
GarantiPlus Garanti'nin devrini sağlamak için yapacağınız tek şey; (212) 287 30 30 numaralı telefondan Garanti Departmanı'nı aramak, aracınızı noter kanalı ile sattığınız kişiye ait bilgileri vermek ve noter satış belgesini sunmaktır.

GarantiPlus Geçerliliği

Aracınızın her türlü periyodik bakım ve onarımını Kia Oğuşlar’da yaptırdığınız sürece, garantiniz geçerliliğini koruyacaktır. Aracınızda herhangi bir arıza oluşması durumunda yapmanız gerekenleri GarantiPlus kitapçığından öğrenebilirsiniz.

GarantiPlus'tan Farklı Seçenekler!

Garanti Süresi içerisinde;
3+1 ve 3+2 seçenekleri ile Garanti Süresi içerisindeki aracınızın garantisini Garanti Plus poliçe şartları kapsamında 4 veya 5 yıla kadar uzatma imkanı sunulmaktadır.

Garanti Süresi dışında;
Aracınız 5 yıl veya 100,000 kilometreyi doldurmadıysa 1 yıldız veya 5 yıldız seçenekleri ile aracınızın garanti süresini Garanti Plus poliçe şartları kapsamında uzatma imkanınız bulunmaktadır.

1 yıldız kapsamı (6 Ay / Sınırsız Km.)
Garanti kapsamına giren parçalar: Motor, Düz Şanzıman, Otomatik Şanzıman, CVT, Tork Konventörü, Diferansiyel ve sarf malzemeleri (Yağ, yağ filtresi ve antifiriz sadece poliçe kapsamında yer alan parçaların arızalanması sonucu değiştirilmesi gerekli ise garanti kapsamındadır.)

5 yıldız kapsamı (12 Ay / Sınırsız Km.)
Garanti kapsamına giren parçalar: Motor, Düz Şanzıman, Otomatik Şanzıman, CVT, Tork Konventörü, Diferansiyel, Önden Çekiş, Arkadan İtiş, Şaft (Arkadan itişler için), Tekerlek Rulmanları, Motor Soğutma Sistemi, Klima(Fabrikada orijinal monte), Turbo (Fabrikada orijinal monte), Yakıt Sistemleri (Dizel ve benzinli), Ön ve Arka Süspansiyon, Direksiyon (Hidrolik Asistanslı dahil), Frenler, ABS, Elektrik Sistemi, Elektronik Kontrol Üniteleri (ECU), ve Sarf Malzemeleri. (Yağ, yağ filtresi ve antifiriz sadece poliçe kapsamında yer alan parçaların arızalanması sonucu değiştirilmesi gerekli ise garanti kapsamındadır.)

Ücretsiz Yol Yardım Hizmeti
Garanti Plus kapsamındaki Kia araçlarımıza, Garanti Plus Belgesinde yer alan kapsamlar içerisinde kalmak kaydıyla garanti süresi boyunca 0212 234 0 770 numaralı Kia Yol Yardım telefon numarasından ücretsiz yol yardım hizmeti verilecektir.

Ürün Bilgileri

2005 yılında 1.5 dizel versiyonu ile pazara giren C segment Kia Cerato, önemli bir başarı grafiği yakalamıştı. Sadece motoru makyajlanan Cerato dizel, 1.6 lt CRDİ dizel motor ile 4000 dev/dak’ta 115 Ps güç ve 2.000 dev/dak’ 26 kg.m tork üretiyor. Daha önce HB ve sedan gövde tipine sahip, Cerato 1.6 lt dizel versiyonu ile sadece Sedan Gövde tipi ile pazara girecek.
Kia’nın yüksek rekabet yaşanan C sınıfına tam uyumlu dinamik ve cesur aracı Cerato, her açıdan rakip tanımadan yükselmek anlamına geliyor. Kaliteli ve yüksek performanslı otomobili çağrıştıran Cerat
o, zarif ve güçlü görünümü ile dikkat çekiyor.

2005 yılında 1.5 dizel versiyonu ile pazara giren C segment Cerato, önemli bir başarı grafiği yakalamıştı. Sadece motoru makyajlanan Cerato dizel, 1.6 lt CRDİ dizel motor ile 4000 dev/dak’ta 115 Ps güç ve 2.000 dev/dak’ 26 kg.m tork üretiyor. Daha önce HB ve sedan gövde tipine sahip, Cerato 1.6 lt dizel versiyonu ile sadece Sedan Gövde tipi ile pazara girecek.

Kia’nın yüksek rekabet yaşanan C sınıfına tam uyumlu dinamik ve cesur aracı Cerato, her açıdan rakip tanımadan yükselmek anlamına geliyor. Kaliteli ve yüksek performanslı otomobili çağrıştıran Cerato, zarif ve güçlü görünümü ile dikkat çekiyor.

Sorento x- FORCE, tüketicinin temel ihtiyaç ve beklentilerini tam olarak karşılayan PRESTIGE paketi ile daha konforlu, daha çekici…
Türkiye’nin 4x4 SUV sınıfında açık ara pazar lideri olan Sorento x-Force, liderliğine yakışır yenilikleri ile artık tek paket olarak SUV tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Bir SUV kullanıcısının tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmenin ötesinde, sınıfında benzeri olmayan özellikleri ile PRESTIGE paketi, bir arazi aracında sahip olunabilecek lüksten çok daha fazlasını vaat ediyor.
Lider yeniliği sever…
Sorento x- FORCE’ e uygulanan yeni Mobil Multimedya Ünitesinde, TV/DVD oynatıcı, CD-MP3 Çalar ve 6.5 ( inç) LCD Monitör, Bluetoothlu entegre navigasyon sistemi ve sürücü ve yolcu kafalıklarında bulunan entegre DVD oynatıcı ve ekranı aksesuar olarak sunuluyor. Böylece multimedya ünitesine entegre Bluetoothlu GPS navigasyon sistemi ile Sorento X-FORCE sürücüleri kaybolmadan, adres, adres aramadan diledikleri yere rahatlıkla gidebiliyorken, ön koltuktaki yolcu DVD, arka koltuktaki yolcular ise müzik keyfini aynı anda yaşayabiliyorlar. Sorento X-Force bu yenilenen özellikleri ile keyifli bir yolculuk ve aynı araç içerisinde farklı kişisel alanlar yaratabilme imkanı sunuyor.
UV filtreli ön cam, 17* alaşımlı jantlar ve buz çözücülü silecekler, sürüş deneyimini bir keyif haline döndüren Sorento X-Force’un SUV meraklılarına sunduğu diğer özellikler…


Kia Yetkili Satıcısı

Adres : İnönü Mah. Kayışdağı Cd. No:78 İçerenköy
Telefon : +90 (216) 576 06 66
Faks : +90 (216) 576 98 19
E-posta : info@oguslar.com.tr
Web Adresi : www.oguslar.com.tr

Basında Kia

Bu yılın başında New York Show’da tanıtılan
290 HP’lik Koup konseptinin seri üretim modeli
Forte’nin taslak fotoğrafları yayınlandı.Kia
tarafından yayınlanan taslak fotoğraflardan da
anlaşılacağı üzere Forte’nin profilinde konsept
versiyon Koup’dan farklı bir şey görünmüyor.
Kia’dan alınan haberlere göre Forte, ülkemizde
Cerato adıyla satılan modelin yerine pazara sunulacak.

Kia’nın yeni orta sınıf sedanı olacak Forte’nin resmi
tanıtım tarihi 21 Ağustos 2008 olarak açıklandı.
Bu tarihe kadar aracın yeni ve daha detaylı
fotoğraflarının da yayınlanacağını düşünüyoruz.

Kia Sorento´nun Türkiye rekoru
Kia Sorento, 15.000’i aşan araç parkı ile sınıfının lideri

Bir tarafta pazara her geçen gün eklenen yeni markalar, gittikçe artan bir rekabet ortamı, diğer yanda bu zorlu pazar şartlarında son 5 yılın 4x4 segmentinde en çok satan ünvanını büyük bir başarıyla taşıyan bir model…

2004, 2005, 2006, 2007 ve 2008 yılı ilk 5 ayında SUV segmentinin lideri Kia Sorento, 2002 yılı Eylül ayında başladığı Türkiye macerasında 15,000’i aşan bir araç parkıyla ulaşılması çok zor bir başarıya imza attı.

2002 yılında ülkemizde satışa sunulduğunda pazarda gördüğü yoğun ilgiden dolayı ikinci eli, sıfırından daha yüksek bir değere alıcı bulan belki de tek araç olan Kia Sorento, o günden bugüne kadar popüleritesini hiç kaybetmedi.

2006 yılının Eylül ayında yenilenen yüzü ile satışı devam eden Sorento, 2.5 litrelik Değişken Geometreli Turboşarjlı CRDI motoru ile 3.800 dev/dak’ta 170 Ps güç ve 2.000 dev/dak’ta 40.0 kg.m tork üreterek göz alıcı bir performans sağlıyor.

Sınıfının en güçlü motor gücüne sahip olan Sorento X-Force’un sürücünün hızlı ve hassas vites değişimleri yapabilmesine olanak veren 5-vitesli tiptronic şanzımanı, kesintisiz vites değişimi sağlarken, yakıt ekonomisini de en üst seviyeye çıkarıyor.

Sorento X-Force, Türkiye’de sadece Prestige donanım paketi ile satışa sunuluyor. Bir SUV kullanıcısının tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmenin ötesinde, sınıfında benzeri olmayan özellikleri ile Prestige paketi, standart aksesuar olarak sunulan Mobil Multimedya Ünitesi gibi aksesuarlarla, bir arazi aracında sahip olunabilecek lüksten çok daha fazlasını vaat ediyor. Mobil Multimedya Ünitesi, TV/DVD oynatıcı, CD- MP3 Çalar, 6.5” LCD Monitör, Bluetoothlu entegre navigasyon sistemi, sürücü ve yolcu kafalıklarında bulunan entegre DVD oynatıcı ve ekranından oluşuyor. Multimedya ünitesinde yer alan entegre Bluetoothlu GPS navigasyon sistemi sayesinde Sorento kullanıcıları, kaybolmadan, adres aramadan diledikleri yere kolayca ulaşabiliyor. Ön koltukta oturan yolcu müzik keyfi yaşarken, arka koltuktaki yolcular özellikle uzun yolculuklarda keyiflerince DVD seyredebiliyorlar. Sorento X-Force tüm bu özellikleri ile keyifli bir yolculuk ve aynı araç içerisinde farklı kişisel alanlar yaratabilme imkanı sunuyor.

Kia Türkiye Galeri

Kia`nın Avrupalısı Ceed...



Kia’nın Avrupalısı iddialı geldi...

Koreli üretici Kia’nın Avrupa için özel olarak tasarladığı ilk model olan Cee’d, uzun bir bekleyişin ardından Türkiye’de satışa sunuldu.

Koreli üretici Kia’nın Avrupa için özel olarak tasarladığı ilk model olan Cee’d, uzun bir bekleyişin ardından Türkiye’de satışa sunuldu. Üç ve beş kapılı Hatchback kasa tipiyle satışa çıkan Cee’d, 31 bin 790 YTL’den başlayan fiyatlara sahip.
Marka için yeni bir dönemin başlangıcı olarak kabul edilen Cee’d, Avrupalı tüketiciler için Avrupa’da tasarlanan ve Slovakya’daki Zilina fabrikasında üretilmeye başlanan bir araç. Avrupa’da popüler olan orta sınıf otomobiller arasında yerini alan Cee’d, tasarım açısından hayli sportif ve dinamik çizgilere sahip. Geniş iç mekanında da bu özelliklerini sürdüren Cee’d, sportif ve turuncu ağırlıklı bir aydınlatmaya sahip göstergeleri, sürücüye doğru eğimli ve sade orta konsolu, USB ve AUX iPod bağlantıları gibi özellikleriyle dikkat çekici. Hem üç, hem beş kapılı
Avrupa’daki yoğun talep nedeniyle biraz gecikmeli olarak Türkiye’de satışa sunulan Cee’d, hem üç hem de beş kapılı hatchback kasa tipiyle satışa sunuldu.
“Cool” ve “Motion” adıyla iki farklı donanım paketine sahip Cee’d, 1.6 lt (90 HP) ve 1.6 lt (115 HP) dizel motor seçenekleriyle ithal ediliyor. Otomatik vites seçeneği de mevcut. Aynı zamanda firmanın çarpışma testlerinde 5 yıldız alan ilk modeli olan Cee’d, Cool paketinde 6 hava yastığı, ABS+EBD, hıza-duyarlı otomatik kapı kilitleri, merkezi kilit, elektrikli ön camlar, direksiyondan kumandalı radyo/CD/MP3 çalar, USB+AUX+Ipod girişi, yol bilgisayarı ve klima gibi donanımları standart sunuyor.

Sorento X-Force Prestige

Türkiye nin 4x4 SUV sınıfında açık ara pazar lideri olan Sorento X-Force liderliğine yakışır yenilikleri ve OĞUŞLAR OTOMOTİV güvencesiyle artık tek paket olarak SUV tutkunlarının beğenisine sunuluyor.Bir SUV kullanıcısının tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmenin ötesinde, sınıfında benzeri olmayan özellikleri ile PRESTIGE paketi, bir arazi aracına sahip olunabilecek lüksten çok daha fazlasını vaat ediyor.

2006 yılının Eylül ayında yenilenen yüzü ile satışı devam eden Sorento, 2.5-litrelik Değişken Geometreli Turboşarjlı CRDI motoru ile 3.800 dev/dak’ta 170 Ps güç ve 2.000 dev/dak’ta 40.0 kg.m tork üreterek göz alıcı bir performans sağlıyor.

Sınıfını en güçlü motor gücüne sahip olan, yeni Sorento X-Force, sürücünün hızlı ve hassas vites değişimleri yapabilmesine olanak veren, 5-vitesli tiptronic şanzıman, kesintisiz vites değişimi sağlarken, yakıt ekonomisini de en üst seviyeye çıkarıyor.

Elektronik Fren Dağılımına (EBD) sahip ABS fren sistemi ile donatılan Sorento, en gelişmiş araç dengeleme kontrol sistemi olan Elektronik Dengeleme Programı (ESP) ile birlikte çok daha etkin frenleme ve viraj performansı sunuyor. Yolcu, sürücü ve perde hava yastıkları ile darbelere karşı ekstra koruma sağlayan Sorento, daha birçok detayı ile üstün güvenlik donanımına sahip. Şehir içi kullanım konforunun yanı sıra, yenilenmesi ile birlikte daha üstün arazi kabiliyetine ulaşan Sorento, 4x4’ün vazgeçilmez unsuru olan 4 LOW çekiş sistemi ile rakiplerinden ayrılıyor ve gerçek arazi performansı da sunabiliyor.

Sorento X-Force, Türkiye’de sadece Prestige donanım paketi ile satışa sunuluyor. Bir SUV kullanıcısının tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmenin ötesinde, sınıfında benzeri olmayan özellikleri ile Prestige paketi, standart olarak sunulan Mobil Multimedya Ünitesi gibi aksesuarlarla, bir arazi aracında sahip olunabilecek lüksten çok daha fazlasını vaat ediyor. Mobil Multimedya Ünitesi, TV/DVD oynatıcı, CD- MP3 Çalar, 6.5” LCD Monitör, Bluetoothlu entegre navigasyon sistemi, sürücü ve yolcu kafalıklarında bulunan entegre DVD oynatıcı ve ekranından oluşuyor. Multimedya ünitesine entegre Bluetoothlu GPS navigasyon sistemi sayesinde Sorento kullanıcıları, kaybolmadan, adres aramadan diledikleri yere kolayca ulaşabiliyor, ön koltukta oturan yolcu müzik keyfi yaşayabiliyor ve arka koltuktaki yolcular da özellikle uzun yolculuklarda keyiflerince DVD seyredebiliyorlar. Sorento X-Force tüm bu özellikleri ile keyifli bir yolculuk ve aynı araç içerisinde farklı kişisel alanlar yaratabilme imkanı sunuyor.

UV filtreli ön cam, 17’’ alaşım jantlar ve buz çözücülü silecekler, sürüş deneyimini bir keyif haline döndüren Sorento X-Force’un SUV meraklılarına sunduğu diğer özellikler...



Kia Tarihçe

Kore‘nin ilk bisiklet ve otomobil üretici firması olan Kia Motors,

1944 yılından bu yana, kararlılığı ve yaratıcı teknolojisi ile Kore'yi global otomotiv pazarına sokmakta öncü olmuştur.

1998 yılında Hyundai ve Daimler-Chrysler ortaklığındaki konsorsiyum tarafından satın alınmıştır.

Kia gerçek anlamda atılımını bu noktadan sonra gerçekleştirmiştir.

Vizyonunu genişleten Kia Motors şirketi, araştırma-geliştirme faaliyetlerine çok önem vermiştir.

Kia Motors ABD'deki başarısını Avrupa'ya taşımak için Avrupa müşterisine yönelik ürünlerini pazara sokmuştur.

Cerato, Rio Picanto, Magentis gibi modelleriyle ülkemizde çok başarılı satış grafikleri yakalayan Kia asıl başarıyı SUV modelleri olan Sorento ve Sportage ile yakalamıştır.

Türkiye'de üst üste 4 yıl boyunca "en çok satan 4x4" ünvanını elinde bulunduran Sorento'nun en yakın rakibi yine Kia modeli olan Sportage'dır.

Kia'nın adı bile, bu Uzakdoğu ülkesinin amacını açıklamaya yetiyor.

Çünkü Kia, Kore dilinde "Doğu'nun yükselişi" anlamında kullanılıyor. Firmanın kurucusu Chul Ho Kim tarafından 1952 yılında kararlaştırılan bu ismin, yavaş yavaş anlamının amacına ulaştığını söylemek yanlış olmaz.

Firmanın izlediği bu global düşünce, marka adını çevreleyen elipsin dünyayı simgelemesiyle anlatılıyor..

Kia Türkiye

Cerato, Sorento, Rio, Picanto,Sportage
Tasarımlarında yüksek güç ve performansı hedefleyen ve güvenlikten ödün vermeden özgün ruhlu otomobiller yaratan
KIA; size unutamayacağınız sürüş keyifleri sunuyor.

Bu yılın başında NewYork Show’da tanıtılan 290 HP’lik Koup konseptinin seri üretim modeli

Forte’nin taslak fotoğrafları yayınlandı.

Kia tarafından yayınlanan taslak fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere

Forte’nin profilinde konsept versiyon Koup’dan farklı bir şey görünmüyor.

Kia’dan alınan haberlere göre Forte, ülkemizde

Cerato adıyla satılan modelin yerine pazara sunulacak.

Kia’nın Avrupalısı iddialı geldi...Koreli üretici Kia’nın

Avrupa içinözel olarak tasarladığı ilk model

olan Cee’d, uzun bir bekleyişin ardındanTürkiye’de satışa sunuldu.