16 Ekim 2008 Perşembe

Kia Garanti


GARANTİ
Kia Türkiye Distribütörü Çelik Motor Ticaret A.Ş. olarak 1 Haziran 2003 tarihinden sonra satışa sunduğumuz tüm binek ve ticari araçların Garanti Koşulu; 3 yıl veya 100.000 kilometredir.(Hangisi önce dolarsa) Türkiye çapında yaygın Yetkili KIA Servisleri, araç sahiplerine hizmet vermek için yapılandırılmıştır. Geliştirme ve yaygınlaştırma çalışmaları sürekli olarak devam etmektedir.

Araçların garantilerinin devam edebilmesi için Garanti Belgesi ve kullanma kılavuzunda yer alan hususlar doğrultusunda kullanılması ve periyodik bakımlarının zamanında Kia Yetkili Servislerine yaptırılması gerekmektedir. Periyodik bakım aralığı Ticari araçlar için 10.000 kilometre, Binek araçlar için 15.000 kilometredir.

Araçların boya garantisinin devamı için Garanti Belgesinde bulunan Boya Korozyon kontrolünün ilgili zaman aralığında Kia Yetkili Servislerinde yapılması gerekmektedir. Araç sahiplerimizin keyifli ve sorunsuz bir sürüş konforu yaşamaları için Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesinde yazılı prosedürleri uygulaması yeterli olacaktır.
Aracınızın Güvenliği Sizin Huzurunuz İçin " Kia GarantiPlus"

"GarantiPlus" sistemiyle "fabrika çıkış garantisi" sona erdikten sonra bile garanti süresini uzatıyoruz. "GarantiPlus" sayesinde yıllar boyunca güven, yıllarca kolaylık sunuyoruz.

GarantiPlus'ın Süper Avantajları :

Herzaman Güvenli Yolculuk
Seyahatlerinizde, karşılaşabileceğiniz beklenmedik sorunlar ve masraflara karşı aracınızı GarantiPlus güvencesinde kullanabilirsiniz.

Aracınıza artı değer
GarantiPlus'ın devredilebilir olması sayesinde; aracınızı satmak istediğinize değeri de kesinlikle artacaktır.

Başvurduğunuz anda garanti sistemi
Garantinizi, prosedürlerle uğraşmadan, vakit kaybetmeden başlatabiliriz.


Tüm Türkiye GarantiPlus'ın kapsama alanında
Seçmiş olduğunuz garanti, Türkiye'nin her yerinde geçerlidir.

GarantiPlus Hakkında Bilmek İstedikleriniz

GarantiPlus ne zaman başlar ve ne zaman sona erer?
GarantiPlus'ın sorumluluğu, GarantiPlus sertifikasında yazılı başlangıç tarihinden itibaren başlar ve sertifika üzerinde yazılı süre kadar devam eder.

Neler GarantiPlus kapsamındadır?
GarantiPlus Garanti, mekanik ve elektirk arızaları ile ilgili parça ve işçilik ücretlerini "GarantiPlus Özel Koşulları"nda belirtilen esaslar ve seçmiş olduğunuz kapsam dahilinde Türkiye sınırları içerisinde aracın piyasa rayiç bedeline kadar kapsamaktadır.

Aracımı satarken GarantiPlus Garanti'mi devredebilir miyim?
GarantiPlus Garanti'nin devrini sağlamak için yapacağınız tek şey; (212) 287 30 30 numaralı telefondan Garanti Departmanı'nı aramak, aracınızı noter kanalı ile sattığınız kişiye ait bilgileri vermek ve noter satış belgesini sunmaktır.

GarantiPlus Geçerliliği

Aracınızın her türlü periyodik bakım ve onarımını Kia Oğuşlar’da yaptırdığınız sürece, garantiniz geçerliliğini koruyacaktır. Aracınızda herhangi bir arıza oluşması durumunda yapmanız gerekenleri GarantiPlus kitapçığından öğrenebilirsiniz.

GarantiPlus'tan Farklı Seçenekler!

Garanti Süresi içerisinde;
3+1 ve 3+2 seçenekleri ile Garanti Süresi içerisindeki aracınızın garantisini Garanti Plus poliçe şartları kapsamında 4 veya 5 yıla kadar uzatma imkanı sunulmaktadır.

Garanti Süresi dışında;
Aracınız 5 yıl veya 100,000 kilometreyi doldurmadıysa 1 yıldız veya 5 yıldız seçenekleri ile aracınızın garanti süresini Garanti Plus poliçe şartları kapsamında uzatma imkanınız bulunmaktadır.

1 yıldız kapsamı (6 Ay / Sınırsız Km.)
Garanti kapsamına giren parçalar: Motor, Düz Şanzıman, Otomatik Şanzıman, CVT, Tork Konventörü, Diferansiyel ve sarf malzemeleri (Yağ, yağ filtresi ve antifiriz sadece poliçe kapsamında yer alan parçaların arızalanması sonucu değiştirilmesi gerekli ise garanti kapsamındadır.)

5 yıldız kapsamı (12 Ay / Sınırsız Km.)
Garanti kapsamına giren parçalar: Motor, Düz Şanzıman, Otomatik Şanzıman, CVT, Tork Konventörü, Diferansiyel, Önden Çekiş, Arkadan İtiş, Şaft (Arkadan itişler için), Tekerlek Rulmanları, Motor Soğutma Sistemi, Klima(Fabrikada orijinal monte), Turbo (Fabrikada orijinal monte), Yakıt Sistemleri (Dizel ve benzinli), Ön ve Arka Süspansiyon, Direksiyon (Hidrolik Asistanslı dahil), Frenler, ABS, Elektrik Sistemi, Elektronik Kontrol Üniteleri (ECU), ve Sarf Malzemeleri. (Yağ, yağ filtresi ve antifiriz sadece poliçe kapsamında yer alan parçaların arızalanması sonucu değiştirilmesi gerekli ise garanti kapsamındadır.)

Ücretsiz Yol Yardım Hizmeti
Garanti Plus kapsamındaki Kia araçlarımıza, Garanti Plus Belgesinde yer alan kapsamlar içerisinde kalmak kaydıyla garanti süresi boyunca 0212 234 0 770 numaralı Kia Yol Yardım telefon numarasından ücretsiz yol yardım hizmeti verilecektir.

Hiç yorum yok: