16 Ekim 2008 Perşembe

Kia Satış

Filo Satış
Çelik Motor Tic. A.Ş. nin belirlemiş olduğu sektörlerdeki şirketler, araç parkında 3 adet ve üzeri KIA marka araç bulunan şirketler, bir defada 3 adet ve üzeri alım yapan şirketler filo müşterilerimiz olarak tanımlanmaktadır.
Filo müşterilerimiz; araç alımlarında cazip filo iskontoları, satış sonrasında öncelik ve indirimlerden faydalanabilmektedirler. Ayrıca müşterilerimize uzun dönem operasyonel kiralama hizmetide sunulmaktadır.
Filo müşterisi olmanın ayrıcalığını Oğuşlar hizmet kalitesiyle yaşayın!..

Kusursuz hizmet anlayışı…

Oğuşlar’da görev alan herkes için başarının anlamı, satış aşamasından başlayarak aracınızla birlikte olduğunuz her dönemde size en iyi hizmeti sunmak ve güven duymanızı sağlamaktır.

Filo müşterimiz olmanın avantajları;

• Ürün kalitesi
• Oğuşlar güvencesi
• İhtiyaca uygun ekipman ve özel araç dizaynı
• Satış sonrasında ve serviste kaliteli ve avantajlı hizmet
• Finans (Banka Kredisi)

Hem satış hem satış sonrasında filo müşterilerimizin memnuniyetlerinin sürekli takibini gerçekleştirerek filo müşterilerinde marka bağımlılığının yanında Oğuşlar bağımlılığı da oluşturmayı amaçlıyoruz.

Siz neredeyseniz Oğuşlar yanınızda…

Aktif Satış Danışmanlarımızdan mesai saatleri içerisinde her zaman ürün ve fiyat bilgisi alabilirsiniz. Vaktiniz mi yok? Öyleyse arayın biz gelelim.

ÇELİK MOTOR A.Ş. tarafından eğitim görmüş uzman personelimiz, talebiniz doğrultusunda işyerinize gelerek düşlediğiniz araç için kredi imkanları, takas avantajları ve ayrıntıları size aktarsın…

Bilgi çağında yaşadığımız bu günlerde böylesi bir hizmeti kullanmalısınız. Zira bu sayede bilgiye zahmetsiz ve süratli bir şekilde ulaşacaksınız. Bu size tarafımızdan sunulmuş bir ayrıcalık değil; aksine hakkınız olan bir hizmetin sunuluşudur. Sizlere hizmet vermek bizim işimiz.

Her güzel şey hayal etmekle başlar…

2 yorum:

Unknown dedi ki...

marhaba ben irfan aras ben aracımı takas yapmak ve kia almak istiyorum ama aracım yalnız aracımın taksit bir miktarını halen ödemeyapıyorum

Unknown dedi ki...

cevap bekliyorum