16 Ekim 2008 Perşembe

Kia Servis

SERVİS HİZMETLERİ
  • Müşteri Servisi
  • Aracınızı yerine bırakma
  • Çekici Hizmeti
  • 7/24 yol yardım
  • Motor Mekanik Bakım
  • Rot Balans
  • Elektrik - Eloktronik hizmeti
  • Kia özel bilgisayarlarıyla onarım
  • Elektronik arıza tesbiti
  • Kaporta boya bölümüyle fabrika normlarında onarım
  • Modern ve gelişmiş bir serviste olabilecek maximum hizmet
OĞUŞLAR Kia’da, tüm Kia otomobillerinin periyodik bakımları, motor-mekanik bakımları ve onarımları yapılmaktadır. Profesyonel bir ekip, en son teknolojiye sahip donanım, hızlı ve kaliteli servis OĞUŞLAR Kia’da.
OĞUŞLAR Kia’da tek hedef müşteri memnuniyeti...
Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermeyi ilke edinen OĞUŞLAR Kia, günlük 30 – 35 araca bakım ve onarım yapabilecek büyük bir kapasiteye sahiptir. Kia’larınızla ilgili tüm sorunlarınıza cevap verebilecek, teknolojik sistemleri kullanabilecek eğitimli ve deneyimli personeliyle değerli müşterilerine hem bilgi akışı sağlar hem de gereken hizmeti verir. İleri teknolojiye sahip cihazlarla donatılmış servisinde müşterilerin beklentilerini tam zamanında karşılar.
Servisimiz, TSE normlarından daha ileri düzeyde bir teknolojiyle donatılmıştır. Mekanik onarım, kaporta onarım ve boyahaneden oluşan 3.500 m2 kapalı alana sahiptir. Konusunda eğitimli, uzman personelimiz aracınızın bakımını yaptıktan sonra ayrıca modern test cihazları ile kontrol eder.
Servis bölümümüzde özel araçların dışında şirket araç filolarının bakımı için de size uygun çözümler üretilir.
MEKANİK TAMİR

Mekanik onarım bölümünde; fren-süspansiyon-yanal kayma test cihazı, bilgisayarlı ön düzen ve balans cihazları, gaz analiz cihazları, lastik havaları için nitrojen jeneratörü, enjektör test ve Carbon Clean, endeskop, Commonrail test cihazları vb. modern cihazlar eşliğinde bakım ve onarım yapılmaktadır.
KAPORTA-BOYA
Kaporta bölümümüzde; uzman kadrolarımız tarafından titizlikle onarılan araçlarınızda fabrika üretim normları esas alınır.Gaz altı kaynak sistemiyle araç çeliğini bozmadan, güvenliğinizi riske atmayan müdahaleler yapılır. Boyahanemiz kuru sistem zımpara ve su bazlı fırın boya sistemine sahiptir.
YOL YARDIM
Kia marka araç sahiplerimizin her türlü seyahatlerinde güvende olmaları ve her türlü şart altında yollarına devam edebilmelerini sağlamak amacıyla 365 gün ve 24 saat kesintisiz hizmet veren 0 212 234 07 70 numaralı Kia Yol Yardım telefonumuzu her türlü telefon cihazından arayabilirsiniz.
Araçları Garanti Periyodu içinde olan, periyodik bakımlarını tam ve zamanında Kia Yetkili Servisimize yaptırmış olan Kia araç sahiplerimiz, araçlarında seyahat halinde meydana gelebilecek garanti kapsamındaki arızalarında, Kia Yol Yardım telefonunu kullandıklarında yol kenarında yardım ve çekici hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanabileceklerdir.
Bu gibi durumlarda, ayrıca ücretsiz konaklama, kiralık araç, ulaşım veya aracı geri almak için seyahat etme gibi seçeneklerden bir veya bir kaçı arızanın onarım süresi ve tipine uygun olarak araç sahibine sunulabilecektir.
Araçları garanti dahilinde olmayan araç sahiplerimiz de seyahatlerinde mağdur olmalarını engellemek amacıyla, ihtiyaç halinde ücreti karşılığında her türlü Kia Yol Yardım hizmeti alabileceklerdir. Araç sahiplerimizin yol yardım hizmeti alırken garanti kapsamında değerlendirilebilmeleri için, araç ruhsatı ve garanti kitapçıklarını araçla beraber taşımaları gerekmektedir.

Hiç yorum yok: